Breaking News

Afvalcontainer Rotterdam – Verminder uw afvalvolume

0 0

afvalcontainer rotterdam

Afvalcontainer Rotterdam – Verminder uw afvalvolume

Een afvalcontainer in Rotterdam kan u helpen uw afvalvolume te verminderen. Dit project is tot stand gekomen met medewerking van acht Nederlandse grote steden en vijf nationale stakeholders. Ook gedragswetenschappers en onderzoekers waren bij dit project betrokken. Door samen te werken met burgers, bedrijven en burgers is het project een groot succes geworden. Door onze huizen veiliger te maken voor het milieu, helpen we de hoeveelheid afval die we produceren te verminderen Afzetbak.nl afvalcontainer rotterdam. Lees verder voor meer informatie over afvalcontainer Rotterdam.

Om het inzamelproces van afvalcontainers efficiƫnter te maken, selecteerde het team Afvalinzameling en Recycling de technologieleverancier Enevo. Enevo is een innovator in afvalinzamelingstechnologie. Total Waste Systems (TWS) is een Nederlands dienstverlenend bedrijf. Nadat een gezamenlijke werkgroep de projectparameters had vastgesteld en de leverancier had geselecteerd, werd een proefproject opgesteld om het concept te testen. Tijdens de pilot kwamen ze regelmatig bij elkaar om de regeling te monitoren en bij te sturen om het succes te verzekeren.

Zo hebben ze de Enevo Smart Plan-software ingezet om inzamelroutes te optimaliseren. De software integreert data-analyse, vulniveau-prognoses en dynamische routeplanning. Chauffeurs gebruiken tablets in de cabine om routebegeleiding van de software te krijgen. De software stuurt de gegevens ook naar cloudservers waar ze worden geanalyseerd. Uiteindelijk helpt het Rotterdam haar afvalvolume te verminderen. Hoewel het niet haalbaar is om al het afval uit de stad te verwijderen, kan het helpen om het afvalbeheer te verbeteren.

Klik hier voor meer informatie: https://afzetbak.nl/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %