Breaking News

verkeersmaatregelen

Bekeuring Ontslag – How om Uw rij-Record

0 0

Als u over de weg rijdt met alleen een mobiele telefoon en geen andere auto’s op de weg, is er dan een kans dat u wordt aangehouden voor verkeersovertredingen?

Als u rijdt onder invloed van eender welke middelen, of u heeft eerder een veroordeling voor rijden onder invloed gehad, dan kan de officier hiermee rekening houden bij het overrijden.

Als u een verkeersmaatregelen, is er dan een kans dat deze niet doorkomt?

Het verwerken van verkeerskaartjes kan lang duren, vooral als de officier vindt dat u schuldig bent. U krijgt waarschijnlijk een citaat dat naar uw huisadres is gestuurd.

Sommige verkeersovertredingen kunnen snel worden afgehandeld. Een simpele verkeersovertreding, zoals te hard rijden of niet inleveren, zal ertoe leiden dat u een kaartje krijgt. Als uw snelkaart klein is, kan deze meestal uit eigen zak worden betaald.

Als een verkeerskaart serieuzer is, kunt u deze nog steeds laten afwijzen als u niet komt opdagen voor uw rechtbankdatum. Als uw licentie voor een bepaalde periode wordt ingetrokken, kunt u ook een gerechtelijke datum aanvragen dat is nadat uw licentie is opgeschort. Dit kan door contact op te nemen met de rechtbank en de situatie uit te leggen.

Als u een goede verdediging, en je bent in staat om te bewijzen dat je niet tijdens het rijden onder invloed, zal de rechter ontslag van uw bekeuring. Een DUI overtuiging zal blijven op uw record voor maximaal tien jaar. Hoewel veel mensen zich niet realiseren, is er eigenlijk een verschil tussen het rijden onder invloed van alcohol versus het niet hebben van een gereguleerde stof in uw systeem.

Als u meerdere verkeersovertredingen, dan kunt u een verzoek indienen bij de toetsing, om de sancties op uw record verminderd. Wil je een advocaat inhuren die gespecialiseerd is in het verkeer wetten om ervoor te zorgen dat uw zaak wordt opgelost correct. Als u niet vertegenwoordigd is goed, je verkeersovertredingen zou kunnen kost je meer geld dan ze zouden moeten.

Een optie voor het verminderen van de boete op uw bekeuring is plea bargain.

Als u in staat zijn om te komen tot een overeenkomst met de officier van justitie, die je zou kunnen krijgen een verminderde boete of mindere straffen. In sommige gevallen, het verkeer overtreding kan zelfs niet worden beschouwd als een misdaad.

Als u meer vragen heeft over uw situatie, het is altijd een goed idee om te spreken met een gekwalificeerde strafrechtelijke verdediging advocaat. U kunt zelfs kiezen voor een advocaat op basis van hun ervaring in het verkeer zijn gevallen. Zorg ervoor dat ze zijn gecertificeerd en gelicenseerd door de State Bar Association.

Als u vragen heeft over de problemen rond verkeersovertredingen, neem dan onmiddellijk contact op met een professionele advocaat. U mag nooit aarzelen om een ​​vraag te stellen of een advocaat te raadplegen als u niet begrijpt wat de politieagent tegen u zegt.

meer informatie: https://www.verkeerservicezuidholland.nl/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %