Breaking News

Chip tuning

Custom Chip Tuning – Waarom u dit zou moeten doen

0 0

Custom Chip Tuning is een zeer populaire functie

Custom Chip Tuning is een zeer populaire functie die te vinden is op veel high-end vrachtwagens, motorfietsen, SUV’s, bestelwagens, campers en bestelwagens. Wanneer u aangepaste chiptuning installeert, vervangt u niet alleen de fabriekschip, maar ook de originele fabrieksafstelling van uw auto. U kunt binnen een paar uur een gloednieuw deuntje laten installeren, waardoor u duizenden dollars bespaart tijdens de levensduur van uw voertuig.

Aangepaste afstemming wordt gedaan met een op maat gemaakte adapter die uw bestaande fabrieksafstemming omzeilt, zodat u uw eigen op maat afgestelde chip helemaal opnieuw kunt installeren. Met de adapter kunt u de originele fabriekschip direct vervangen, zonder de ECM te vervangen. De meeste autotuners worden standaard geleverd met de OEM-chip, maar er zijn er enkele die de aangepaste melodie volledig zullen installeren of deze zullen vervangen door een aangepaste chip, met uw keuze uit standaard of aangepaste deuntjes. Het is allemaal een kwestie van persoonlijke smaak en het vinden van de juiste maat voor uw voertuig!

Aangepaste afstemming wordt steeds populairder omdat het u de mogelijkheid geeft om uw afstemming aan te passen aan elk type rijomstandigheden en elk terrein. Door af te stemmen kunt u uw auto aanpassen aan uw individuele behoeften en voorkeuren. Met de juiste aangepaste chiptuning-adapter kunt u een hoger koppel of meer pk’s krijgen, of gewoon de afstelling van uw voertuig aanpassen om tegelijkertijd het benzineverbruik, de lagere emissies en het benzineverbruik te verbeteren.

Klik hier voor meer informatie ChipPerformance

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %