Breaking News

dagboek met cijferslot

Dagboek met cijferslot – de eenvoudigste manier om uw dagelijkse gedachten te beveiligen

0 0

Geheim dagboek met cijferslot; is in wezen een veilig privédagboek met een veilig combinatiewachtwoord waarmee u uw persoonlijke gedachten en herinneringen op een veilige plaats kunt beheren en opslaan. Al uw persoonlijke gedachten, uw dromen en meest intieme herinneringen worden veilig bewaard in deze eenvoudige gratis applicatie. Het dagboek is beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jij en degene die op je vertrouwde lijst staat toegang hebben tot je dagboek.

Dagboek met cijferslot biedt een gemakkelijke en effectieve manier om uw dagboek te beheren, op te slaan en te openen. Deze eenvoudige applicatie biedt u alle voordelen van een goed ontworpen, volledig uitgerust kantoorprogramma in een gratis en snel te gebruiken interface. Het wordt compleet geleverd met een desktopwidget voor Windows of MAC. U kunt elk type informatie in uw dagboek opslaan, zoals afbeeldingen, video’s, documenten, contacten, e-mails en zelfs afbeeldingen en muziek.

Dagboek met slot is de ideale oplossing als u al uw persoonlijke gegevens in één gebruiksvriendelijke interface wilt opslaan en openen.

Met een dagboek met cijferslot kunt u alle informatie met betrekking tot uw gezin, bedrijf, hobby’s, contacten en vele andere categorieën opslaan.

U kunt kiezen uit een lijst met vooraf goedgekeurde bestanden, documenten delen via sociale media en zelfs instant messages naar iedereen sturen.

Het is gebruiksvriendelijk aangezien het beschikbaar is in de taalversies Engels, Spaans, Duits, Frans, Chinees, Portugees, Russisch en Japans. U kunt de gratis versie ook downloaden van de website als u uw persoonlijke gegevens op uw pc wilt opslaan.

Gebruiksvriendelijke interface: Als u gewend bent om Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook te gebruiken, dan is agenda met cijferslot zeer gemakkelijk te navigeren en te gebruiken. Het hoofdvenster van de software bevat een startpagina, waar u alle belangrijke bestanden met betrekking tot uw leven kunt opslaan. U kunt uw documenten in mappen ordenen door ze in het navigatievenster te slepen. De zijbalk van de software helpt je ook om je bestanden te ordenen met behulp van een zoekbalk.

Naast de opslag van uw bestanden, kunt u een agenda met cijferslot ook gebruiken als organisator van uw dagelijkse planning, plannen en activiteiten. U kunt het dagboek indelen in dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse tijdframes en de evenementen en activiteiten voor elke dag plannen. U kunt ook al uw activiteiten naar eigen inzicht in een dagboekstijl organiseren. U kunt een foto, een kort bericht toevoegen en hier en daar uw opmerkingen plaatsen.

My lovely notebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %