Breaking News

makelaar Leiden

Een korte geschiedenis van het logo dat we zien op Weber Flowers-aandelen en makelaarsborden

0 0

De makelaar in de beroemde roman The Nanny Diaries van Miguel Lopez de Leon is een spectaculair voorbeeld van de kunst van het verkopen van uw beleggingsproduct. Zijn naam is Gabrielle, en hij vertegenwoordigt wat we een traditionele investment banking-professional zouden noemen. Hij is getrouwd met een Duitse vrouw, heeft twee tienerzonen en woont in een huurwoning. Zijn firma, het wolvensyndicaat, doet de meeste zaken via tussenpersonen. Zijn klanten zijn vermogende families met diepe zakken, met wie hij regelmatig ontmoet.

Hij gebruikt het geld dat zijn klanten hem verschuldigd zijn om investeringen te doen die bedoeld zijn om de kans te vergroten dat zijn klanten rendement halen uit hun geïnvesteerde geld. Zijn investeringsstrategie omvat verschillende binaire optiecontracten, die elk een van de concurrerende partijen vertegenwoordigen in de strijd om de oorlog tussen economische concurrenten te winnen. Deze contracten zijn geen afgeleide producten zoals futures of aandelenopties, aangezien ze normaal gesproken niet vervallen tot ze aflopen of worden geliquideerd. In plaats daarvan zijn ze ontworpen om in de loop van de tijd in vaste opbrengsten uit te betalen. Deze structuur geeft hem een aanzienlijke hefboomwerking, aangezien hij in staat is een premie te verzekeren op sommige contracten zonder een positie te riskeren ten opzichte van andere contracten.

Gabrielle heeft verschillende agenten onder zijn controle, waarvan sommige substantiële ervaring hebben met het omgaan met de binaire optie. Hij gebruikt een van die agenten, Gisela, om toezicht te houden op de implementatie van de strategieën die hij heeft ontwikkeld, terwijl hij verschillende andere agenten aanwijst om de uitvoering van zijn orders af te handelen. Het grootste deel van zijn handelsactiviteiten vindt plaats via online-broker-interfaces, waardoor hij commissie moet betalen aan zijn online-brokerfirma, ongeacht de uitkomst van zijn transacties. Hij gebruikt zijn echte rekeningen om de transacties op deze rekeningen uit te voeren en investeert zijn bonuskapitaal in extra leden bij dezelfde makelaar.

Gabrielle handelt al ongeveer vier jaar in binaire opties. Gedurende deze periode heeft hij zeer weinig verliezen geleden, voornamelijk als gevolg van het afhandelen van een klein aantal onbeduidende deals die geen uitbetaling opleverden. Naarmate zijn ervaring op de markten groeide, begon hij echter meer succes te krijgen, aangezien zijn bedrijf met een indrukwekkende clip groeide. Zijn werkelijke rekeningsaldo groeide aanzienlijk tijdens deze periode, waardoor hij meer makelaars kon toevoegen en meer klanten kon aannemen.

In maart 2021 besloot hij zijn handel in binaire opties uit te breiden naar Europese markten, waar hij veel meer succes had. Daarbij voegde hij een extra makelaar toe aan zijn echte rekening: Gunter van Schaik. Beiden opereren vanuit dezelfde makelaar Leiden, maar opereren onafhankelijk van elkaar. Naast volledige toegang tot Gabrielle’s echte accounts, had Gunter ook toegang tot Gabrielle’s gespreide gokaccounts.

Gabrielle boekte aanvankelijk minimale winsten op de meeste van zijn transacties, maar ontdekte dat naarmate het Europese platform van het bedrijf populairder werd, zijn werkelijke winst toenam. Hij was vooral onder de indruk van hoe gemakkelijk het voor hem was om nieuwe makelaars aan zijn rekening toe te voegen en zelfs nieuwe fondsen. Hij schrijft zijn succes toe aan het gebruik van Weber Flowers, het platform van het bedrijf, dat volgens hem “mij het vertrouwen en de comfort gaf van een directe communicatie met iemand die het handelssysteem echt begrijpt”. Dit vertrouwen en comfort stelde hem in staat de eerste persoon te worden die ooit in Europa een licentie kreeg onder het Market Maker-beleid, dat wordt aangeboden door Weber Flowers.

Klik hier voor meer informatie https://www.oudshoornmakelaardij.nl/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %