Breaking News

auto importeren duitsland

Hoe u een auto vanuit Duitsland naar het VK kunt importeren

0 0

Een bijkomend voordeel van het kopen van een auto bij een dealer in Duitsland zijn de kosten van nieuwe en oude auto’s in Duitsland. Het is zo verrassend dat veel particuliere en zakelijke klanten op zoek zijn naar goedkopere manieren om een ​​auto vanuit Duitsland in het Verenigd Koninkrijk te auto importeren duitsland

Het importeren van auto’s is echter niet eenvoudig. Er zijn verschillende administratieve processen die u moet doorlopen bij het importeren van een auto vanuit Duitsland naar het VK.

Hoe vind je de plek om te bezoeken?

Allereerst moet u contact opnemen met een auto-importeur autotransportbedrijf. Als het bedrijf u niet de vereiste documenten verstrekt, kunt u dit zelf doen door een origineel exemplaar van het Duitse kentekenbewijs of de invoervergunning op te vragen. Als het de eerste keer is dat u een auto uit een ander land wilt importeren, moet u ook de nodige autoverzekeringsdocumenten krijgen om het auto-importproces te starten.

Om een ​​Duitse auto in het VK te laten importeren, moet u bepaalde vergoedingen en kosten betalen. De prijs is afhankelijk van het type auto dat u wilt importeren en de duur van de invoer.

Zodra u alle benodigde documenten heeft voor de invoer van een Duitse auto, kunt u de papierwerkprocedure starten. Nadat u alle papieren heeft, zal het bedrijf alle documenten bekijken en u een offerte bezorgen. U dient ervoor te zorgen dat u niet vergeet alle documenten bij het autotransportbedrijf in te dienen om eventuele kosten voor de invoer van de auto te vermijden.

Na de offerte van het autotransportbedrijf is het belangrijk om de auto op de gewenste locatie op te halen. Het is misschien beter om het rechtstreeks naar het autotransportbedrijf te sturen in plaats van de douaneprocedure te doorlopen om meer geld en tijd te besparen. Het autotransportbedrijf levert de auto samen met een gedetailleerd document met alle details op de plaats van bestemming.

Om vertragingen te voorkomen, kunt u uw auto de dag voor de geplande leverdatum naar het autotransportbedrijf sturen. U kunt het bedrijf vragen naar het aantal dagen dat zij aanbevelen voordat de auto op de opgegeven bestemming aankomt. Als het bedrijf de auto echter op de opgegeven dag kan afleveren, wordt dit meestal als gratis verzending beschouwd.

Required tips when buying a bezoek de site

Het autotransportbedrijf zal de auto zo verpakken dat deze gemakkelijker naar de gewenste bestemming kan worden gestuurd. Voordat u de auto terugstuurt naar het VK, moet u de auto met een brief waarin het hele proces wordt uitgelegd naar het autotransportbedrijf sturen om vertragingen te voorkomen.

Zodra uw auto de gewenste locatie heeft bereikt, moet u het autotransportbedrijf de benodigde documenten bezorgen. De documenten die nodig zijn voor de invoer van een auto zijn onder meer de autotitel, invoervergunning, betalingsformulier en de nodige autoverzekeringsdocumenten.

Het autotransportbedrijf stuurt de auto vervolgens naar de nieuwe woning van de ontvanger. Afhankelijk van de afstand en de toegestane tijd voor het autotransport naar de gewenste bestemming, wordt de auto doorgaans binnen twee tot vier weken geleverd. Er zijn momenten dat u naar Duitsland moet om de auto terug naar het VK te laten vervoeren.

Hoewel de invoer van een bezoek de site Duitse auto een ingewikkeld proces is, is het zeker de moeite waard aangezien er veel voordelen zijn voor de kopers. Deze voordelen zijn onder meer het feit dat het een goedkopere optie kan zijn in vergelijking met het kopen van een nieuwe auto, het veel tijd kan besparen en het belangrijkste is dat de auto rechtstreeks vanaf de fabrikant wordt verzonden.

Veel mensen beschouwen de import van een Duitse auto als een van de beste manieren om een ​​auto te importeren. Als u geld wilt besparen en geen gedoe hoeft te hebben om naar het buitenland te rijden, dan kunt u overwegen om de auto vanuit het VK naar Duitsland te verschepen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %