Breaking News

auto importeren uit duitsland

Hoe u uw Duitse auto van Duitsland naar de VS kunt krijgen

0 0

Veel mensen vragen zich af hoe ze een auto vanuit Duitsland naar de VS kunnen importeren, maar het proces is echt niet zo ingewikkeld met de juiste richting. Als u elke stap correct volgt, staat uw Duitse voertuig binnen enkele dagen op de Amerikaanse wegen. Dus wat heb je nodig voor een succesvolle importauto uit Duitsland? Nou, je hebt eerst een geldig I-visum nodig.

Dit is een taak die u moet volbrengen als u een auto vanuit Duitsland naar de VS wilt importeren. Het is mogelijk om een Duits visum te krijgen door contact op te nemen met uw plaatselijke Department of Motor Vehicles en een aanvraag te verkrijgen. Als u in de Verenigde Staten woont, kunt u zelf naar de DMV gaan en daar ook een aanvraag indienen. Als u in het meer landelijke gebied woont, kunt u contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij of een andere importauto van een Duits bedrijf om te zien of zij een polis hebben die u kunt gebruiken. De meeste bedrijven hebben de mogelijkheid om uw auto gratis te importeren.

Het volgende dat u moet weten hoe u een auto importeren uit Duitsland naar de VS importeert, is dat u uw huidige voertuig niet kunt gebruiken om naar Duitsland te rijden. U moet uw eigen auto gebruiken om naar de grens te rijden en er moet tol worden betaald. Er zijn ook veel formaliteiten die u moet vervullen, waaronder een postwissel, een verklaring van het type voertuig dat u wilt importeren en vele andere vereisten. Deze zijn niet moeilijk te voltooien, vooral als u met een groter bedrijf gaat dat gespecialiseerd is in het exporteren van voertuigen.

De volgende stap bij het importeren van een auto uit Duitsland naar de VS is het vinden van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het exporteren van voertuigen. U kunt eenvoudig op internet zoeken naar de verschillende bedrijven in de branche. Zorg ervoor dat u er een vindt die veel ervaring heeft met het exporteren van auto’s uit Duitsland, en ook een die gratis schattingen aanbiedt. Het is ook een goed idee om erachter te komen wat voor soort papierwerk u moet invullen als u de auto gaat laten importeren. In het bijzonder moet u een registratie- en documentatiepagina invullen, zodat het importautobedrijf kan bewijzen dat uw voertuig legaal is in Duitsland.

Veel mensen zijn ook ge├»nteresseerd in de import van klassieke auto’s vanwege de prijzen die ze kunnen hanteren. Het vinden van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het exporteren van Duitse klassiekers kan echter moeilijk zijn. Veel van deze bedrijven zijn niet eens aanwezig in de VS. Dit betekent dat u wellicht naar Duitsland moet vliegen om uw auto op te halen, of op zoek moet gaan naar een bedrijf dat auto’s importeert uit Duitsland.

Als individueel containerservicebedrijf kunt u veel profiteren van toegang tot internationale handel. Dat betekent dat als u ervoor kiest om u te specialiseren in de export van Duitse auto’s, u kunt genieten van een bijzonder aantrekkelijke markt. Houd er echter rekening mee dat het exporteren van een auto extra papierwerk en documentatie vereist, wat het proces nogal ingewikkeld kan maken als u niet weet wat u doet. Het goede nieuws is dat er een aantal uitstekende alternatieven beschikbaar zijn om u te helpen uw auto over de Atlantische Oceaan te krijgen.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %