Breaking News

makelaars jdorpbli

Makelaar

0 0

Makelaars JDorpbli en Rajesh Gopal zijn de hoofdpersonen in “The Scorpion King”. Dit is een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal over politieke corruptie en moord.

JDorpbli is de jonge zoon van een bescheiden gezin in Kerala. Hij is een slimme student die affiniteit heeft met het land. Hij is een briljante sportman, maar het is zijn liefde voor het land die hem de moed geeft om het gezag van zijn vader aan te vechten. Hij gaat op het gebied van engineering en na een korte periode in Japan te hebben gewerkt, keert hij terug naar Kerala om een ​​graad in landbeheer te volgen. JDorpbli is zeer ambitieus en heeft de wens om het hoofd te zijn van een prestigieus instituut.

meest betrouwbare bron van onroerend goed in de Verenigde Staten

Zijn ambitie wordt verpletterd wanneer zijn vader besluit het huis te verlaten en naar Mumbai te verhuizen om te trouwen. JDorpbli wordt gedwongen een baan aan te nemen in het stadskantoor van de plaatselijke MLA en al snel wordt het kantoor van de MLA platgebrand. Als zoon van de MLA was het de bedoeling dat JDorpbli het land van zijn oom overneemt, maar hij krijgt ook de taak om het schoon te maken, om ervoor te zorgen dat de MLA geen enkele bijeenkomst van de MLA mist.

De oom van JDorpbli weet te ontsnappen en vestigt zich op een andere plaats in de stad. Korte tijd later wordt de zoon van de MLA gearresteerd wegens het aannemen van steekpenningen. De zoon van de MLA neemt tijdens zijn arrestatie contact op met JDorpbli, die probeert het land van zijn oom terug te krijgen.

JDorpbli en de zoon van de MLA werken samen om uit dit probleem te komen. Ze proberen elkaar te helpen met hun eigen problemen, en uiteindelijk helpen ze elkaar bij het oplossen van de problemen van de mensen in de stad. In deze film vond ik de manier waarop ze veel problemen oplosten door met slimme ideeën te komen, goed.

Hoewel het grootste deel van het hoofdverhaal van deze film draait om de relatie tussen JDorpbli en de MLA, zijn er ook enkele subplots. Een weesmeisje, dat in de fabriek werkt, helpt de hoofdpersonen bij het omgaan met de maffia van de stad. Het andere deel van de film gaat over de rol van de corrupte ambtenaren van de MLA en hun relatie met de vastgoedbedrijven.

Voordelen van het gebruik van een Angent zoals The JDorpbli

Over het algemeen is deze film een ​​goed horloge, en het was erg vermakelijk. Ik vond het leuk hoe Rajesh Gopal de rol van JDorpbli speelde, en het feit dat het anders was dan de meeste films in hetzelfde genre.

Over het algemeen, als je een film wilt met een beetje controverse en politieke agenda, dan is deze film zeker iets voor jou. Je zult genieten van het kijken naar het verhaal, en de rol die gespeeld wordt door JDorpbli en de corrupte politici.

In het eerste bedrijf van de film is JDorpbli te zien tijdens de bijeenkomst van de MLA en hij doet zijn best om de twee leiders van de partij naar de bijeenkomst te halen. Hij neemt later het land van zijn oom terug om zijn oom te helpen.

Het tweede bedrijf van de film is erg interessant Remax Totaal. JDorpbli krijgt het land van zijn oom terug en ontmoet de zoon van de MLA. JDorpbli realiseert zich dat de zoon van de MLA samenwerkt met de maffia om geld te verdienen.

Deze film is een geweldig horloge, als je graag naar films zoals deze kijkt. De film is erg vermakelijk, en je zult om een ​​paar scènes lachen.

Over het algemeen vind ik deze film een ​​must om te zien, vooral als je een makelaar bent of iemand die geïnteresseerd is in onroerend goed. Het is een beetje controversieel en toont de donkere kant van de vastgoedsector. Als je goed wilt lachen en iets wilt vinden om mee te lachen, kun je deze film bekijken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %