Breaking News

makelaar Stadskanaal

Rol van Makelaar Stadskanaal

0 0

Makelaar Stadskanaal is een relatief nieuwe makelaardij in Zuid-India.

Het is onlangs ontstaan nadat verschillende andere makelaars de branche verlieten om grotere en betere namen in de onroerendgoedsector te vormen. De eerste naam die in me opkomt is Ravi Bharti Real Estate. De huidige eigenaren hebben er hun missie van gemaakt om de mensen van Kerala de beste diensten te verlenen en ook om hun bereik uit te breiden naar andere delen van India, zoals Andhra Pradesh en Karnataka. Ravi Bharti was een van de pioniers op het gebied van onroerend goed in Zuid-India.

Nu, de vraag die in je opkomt, is dat wat Ravi Bharti onderscheidt van andere makelaars in onroerend goed? Het antwoord is simpel. Behalve dat hij een pionier is, wordt hij door veel mensen ook beschouwd als een van de beste makelaars in Zuid-India.

Om te beginnen heeft hij goede connecties met vooraanstaande vastgoedontwikkelaars en bouwers in India. Hierdoor heeft hij meer grip op de vastgoedmarkt van Kerala.

Wat nog belangrijker is, hij geniet ook het vertrouwen van de deelstaatregering en het Centrum voor Ontwikkeling van Zuid-India (CDSI). Hij geniet van de bescherming van verschillende ambtenaren op staatsniveau en geniet zelfs van de oormerken voor sommige projecten van de centrale overheid. De portefeuille van projecten onder zijn supervisie omvat dus zowel grote infrastructurele projecten als ontwikkelingsprojecten die bedoeld zijn om inclusieve faciliteiten te bieden aan de mensen van Kerala.

Een ander belangrijk ding dat Ravi onderscheidt van andere makelaars in Kerala, is dat hij ook een online marketingstrategie toepast voor een beter klantenbereik en betere bekendheid. Dit betekent dat hij een meer persoonlijke benadering krijgt bij de selectie van klanten. Dit voegt ook waarde toe aan de diensten die hij levert. Daarnaast is hij ook lid van de Association of Realtors in India (ARIA) en CEDEA (Cooperative Enterprise for Estuary Research, Environment and Ecology). Dit voegt waarde toe aan zijn geloofwaardigheid en de waardering waarin hij wordt gehouden.

De makelaars in Kerala hebben een interessante achtergrond en worden over het algemeen beschouwd als professionals. Ze hebben doorgaans een diploma in onroerend goed, maar kunnen ook relevante werkervaring in het veld hebben. In feite is het niet ongebruikelijk om makelaars te vinden met werkervaring in corporate finance, engineering, sanitair of architectuur.

De rol van de makelaar verschilt ook van staat tot staat. In sommige staten kunnen agenten optreden als makelaars, terwijl anderen alleen het woord makelaar verkiezen. De functies van makelaars blijven echter in het hele land hetzelfde. Ze onderhandelen namens hun klanten, innen betalingen van de kopers en geven de betalingen vrij aan de eigenaren van onroerend goed na het voltooien van de deal. Ze zorgen er ook voor dat de eigendommen die worden verkocht in overeenstemming zijn met de lokale wetgeving en dat het contract alleen op hun naam wordt ondertekend.

Klik om meer te lezen: schutenlambers.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %