Breaking News

SEO-tips voor webshops

0 0

SEO-tips voor webshops

Een succesvolle webshop is essentieel voor het aantrekken van klanten. De meeste online retailers verkopen meer dan één product. Als u echter de verkoop wilt verhogen, is de SEO van de productpagina van vitaal belang. Als uw winkel dezelfde producten opnieuw verkoopt, kunt u de populariteit van uw best verkopende producten vergroten door de titels en beschrijvingen van elke productpagina te optimaliseren. Als vuistregel geldt dat slechts 20% van uw omzet afkomstig is van één enkel product, dus het is van vitaal belang dat deze items worden geoptimaliseerd in de zoekresultaten van Google.

SEO voor webshops

De snelheid van je website is een belangrijke factor. Fellmedia SEO SEO voor webshops is om meerdere redenen belangrijk. Ten eerste moeten de prestaties van uw winkel snel zijn, dus het is van vitaal belang dat deze snel laadt en de best mogelijke prestaties levert. Ten tweede moet uw site vrij zijn van fouten, dus het is belangrijk om de kans uit te sluiten dat uw site langzamer wordt dan nodig is. Een andere belangrijke factor die de snelheid van uw site beïnvloedt, is de hostinglocatie. Het is van cruciaal belang om een server te kiezen met een snelle verbinding, die zich in het land moet bevinden waar uw winkel zich bevindt. Bovendien kunt u uw cache optimaliseren door grote bestanden te verwijderen en lichtgewicht thema's te gebruiken.

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat uw website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. De startpagina van een e-commercesite moet informatief en gebruiksvriendelijk zijn. Dit staat in schril contrast met een blog-homepage, die visueel aantrekkelijk moet zijn. Veel mensen surfen op hun mobiele apparaat, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website mobielvriendelijk is. De startpagina van een e-commercewebsite moet een informatieve en zeer converterende bestemmingspagina zijn die bezoekers kunnen omzetten in kopers.

Voor meer informatie zie: Fellmedia SEO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %