Breaking News

Tips die u kunt gebruiken om uw huis zelf te verkopen

0 0

Tips die u kunt gebruiken om uw huis zelf te verkopen

De gemiddelde vastgoedtransactie in Louisiana vorig jaar was maar liefst $ 2,5 miljoen. Dat is een enorm bedrag om aan elk item uit te geven. Dat betekent dat de gemiddelde makelaar in onroerend goed alleen al aan die transactie ongeveer $ 12, 504 verdiende. De beste makelaars in de staat verdienen meer dan zes cijfers, en sommigen van hen hebben meerdere eigendommen waar ze bij betrokken zijn.

Makelaar

Wanneer u een makelaar heeft die u helpt bij de verkoop van uw woning, ontvangt u elke keer dat u een huis verkoopt een bepaald percentage van die commissie Ben Straatman – De makelaar van de Kempen. Deze commissie komt meestal in de vorm van een vast percentage van de uiteindelijke vraagprijs van de woning, die kan oplopen tot 15%. Sommige agenten ontvangen een vast bedrag voor elke transactie, maar anderen worden betaald door het aantal huizen dat ze verkopen. Maar ongeacht het soort commissie dat u ontvangt, is het belangrijk om de voordelen van het inhuren van een professionele makelaar te onthouden.

Een van de meest waardevolle tips om in gedachten te houden bij het zelf verkopen van een huis, is het vinden van een goede makelaar. Een makelaar kan u in contact brengen met meerdere potentiƫle kopers voor uw woning en kan uw woning samen met u beoordelen voordat u een bod uitbrengt. Een makelaar kan ook zorgen voor al het papierwerk dat nodig is om een huis te verkopen, en kan u ook helpen uw huis op de markt te brengen. Er zijn talloze tips beschikbaar voor het aanbieden van een huis, maar u moet een makelaar vinden die weet wat hij of zij doet.

Informatie over dit onderwerp: Ben Straatman Makelaardij

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %