Breaking News

Uw radiator lokaliseren en vervangen

0 0

radiator conversie

Uw radiator lokaliseren en vervangen

Heeft iemand hier een radiatorombouw gedaan in een Cherokee van niet 1992 op een Cobra van vóór 1992? Ik sta op het punt om er een te beginnen en wil wat coole tips over hoe ik het in elkaar kan zetten. Ik wil wat radiatorombouwtips zodat ik niet extra uitgeef aan de onderdelen die ik nodig heb om het in elkaar te zetten. Alle hulp wordt op prijs gesteld. Bij voorbaat dank.

Hier gaat. Zet je helm en veiligheidsbril op (als je niet op je dak gaat klimmen, zet ze dan eerst op en zet ze vast onder je helm) radiator ombouw. Zoek het montagepunt van de fabrieksradiator op uw auto op de firewall / het inlaatspruitstuk. Dit staat aangegeven in de handleiding die bij uw radiatorombouwset is geleverd.

Dit is de plek waar de fabrieksradiator aansluit op de luchtkast en ook de uitsparing voor de radiator vanaf de zijkant van de kast. De uitsparing is verzonken en is niet zichtbaar vanaf de zijkant van de doos. Dit is waar de rubberen O-ring moet worden geplaatst en de pakking eromheen moet worden gekit en de ombouwhandleiding van de radiator moet dienovereenkomstig worden gevolgd. Je had nu je helm moeten opzetten en de gereedschappen die je nodig hebt voorbereid.

Meer info over dit artikel: 123ombouw

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %