Breaking News

Wat is een Bullet Journal? Een inleiding tot mindfulness-oefeningen

0 0

Wat is een Bullet Journal? Een inleiding tot mindfulness-oefeningen

Wat is een bullet journal voor beginners precies? Nou, het hangt er echt van af waarvoor je het dagboek wilt gebruiken. Als je alleen maar aantekeningen en lijsten wilt maken, dan heb je waarschijnlijk geen chique dagboek nodig. Maar als je in detail wilt schrijven en gebeurtenissen in je leven wilt documenteren, dan is een dagboek een geweldige manier om dat te doen.

Wat is een bullet journal

Het eerste dat u moet doen om aan de slag te gaan, is door naar de bullet journal-site te gaan en u aan te melden. In principe krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord en kunt u alle verschillende soorten tijdschriften zien die beschikbaar zijn. Laten we eerst naar het basistype dagboek gaan. Dit is degene die ik je zou aanraden om mee te beginnen. Het heet het basisdagboek, omdat het het meest eenvoudig is:

Bullet journals zijn in feite slechts een notitieboekje waarin u gedetailleerd kunt schrijven over uw dag of uw hele leven. Je kunt schrijven over wat je als ontbijt hebt gegeten, wat je tijdens de lunch hebt gedaan, wat je tijdens het avondeten hebt gedaan, enz. Het is een geweldige manier om mindfulness in je dagelijkse leven te brengen en kan je productiviteit echt helpen verhogen. Nog een laatste opmerking: je kunt je dagboek omtoveren tot een volledig uitgerust notitieboekje door er een notitieboekje / planner-hybride van te maken, wat in wezen een combinatie is tussen een digitaal dagboek en een traditioneel notitieboekje of planner.

Link naar de website: Mylovelynotebook.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %