Breaking News

Wat is een Bullet Journal?

0 0

Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal ? De term "bullet journal" wordt soms gebruikt als een informele term voor de gewoonte om een datum te schrijven (ook wel "markeren" genoemd) door middel van een opsommingsteken, steen of ander aanwijsapparaat. Deze datums kunnen worden gebruikt om datums (of andere mijlpalen) te markeren voor projecten, evenementen, vakanties, verjaardagen, enz. Deze tijdschriften zijn niet strikt georganiseerd; de algemene trend is echter in de richting van dit soort organisaties. Toen ik werkte als bedrijfscoach / schrijfcoach, was een van de dingen die we onze studenten aanmoedigden om elke dag iets op een kalender te schrijven, met behulp van een bullet journal-stijl.

Wat is een bullet journal

Dus wat is een bullet journal? In wezen een tijdschrift dat is geschreven in een soort opsommingsteken, waarin u in één zin of een korte alinea schrijft en vervolgens nog een "opsommingsteken" met informatie over hetzelfde onderwerp (of onderwerp) schrijft. Als u bijvoorbeeld op een dag uw 'to do'-lijst schrijft, bevat uw bullet journal (gemarkeerd met' T ') items zoals hoe u het huis vandaag hebt schoongemaakt, items die u moet doen voor project X, enz. Op de andere dagen, je mag opsommingsteken "B" gebruiken. voor projecten die je hebt gedaan, items die je moet doen voor project Y, etc.

Dus wat is een bullet journal? Een hulpmiddel (een apparaat of software) om uw gedachten, ideeën, toezeggingen en acties te ordenen – met behulp van een "dagboek" -formaat. Hoe gebruik je een bullet journal? Om erin te schrijven heb je een computer nodig met een scherm, papier, een potlood en een markeerstift. U schrijft in opsommingstekens, dit zijn kaders of cirkels of stippen die de belangrijkste punten vertegenwoordigen waarover u wilt discussiëren of schrijven.

Zoek meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %