Breaking News

Wat is een bulletjournal? Hoe Bullet Journaling werkt

0 0

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal? Hoe Bullet Journaling werkt

Wat is een bulletjournal? Een Mylovelynotebook.nl bullet journal is eigenlijk een dagboek waarin alles in bullet-vorm is geschreven. Dit betekent dat je één opsommingsteken per pagina in je dagboek schrijft. Sommige bulletjournals hebben een extra pagina voor notities, foto's of zelfs schetsen.

De nieuwste rage in het schrijven en organiseren van dagboeken, het schrijven van bulletjournals, is een specifiek soort dagboekschrijfstijl die symbolen, lijsten en categorieën gebruikt. Je schrijft een alinea en maakt er vervolgens een bullet journal van. Wat ik daarmee bedoel, is dat als je een alinea over een bepaald onderwerp of idee in je dagboek schrijft, je er een bullet-journaal van kunt maken door een symbool te gebruiken om de bullet-points op te schrijven. U wilt bijvoorbeeld een dagboek over uw hond beginnen en schrijven dat u twee honden heeft – alfa en bèta. Je zou die alinea dan in een bullet-journaal veranderen door te schrijven: "Ik bezit 2 alfahonden."

Houd er rekening mee dat dit niet schrijven met pen en papier is; dit is schrijven met je gedachten! Dus een van de eerste dingen die u moet doen als u begint met het bijhouden van uw levensstemming, is de tijd nemen om echt te gaan zitten en alles op te schrijven wat u op een bepaald moment voelt. Dit zal u helpen te weten hoe uw stemmingen op een bepaald moment zijn. Van daaruit kunt u die stemmingen gaan gebruiken als hulpmiddelen om uw productiviteit te verhogen of uw doelen te bereiken. Het is echt zo simpel!

Site bezoeken voor meer info: Mylovelynotebook.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %