Breaking News

billendoekjes

Manieren om doekjes te testen op contact met de huid

0 0

Een eenvoudige, praktische en efficiënte manier om de producten te onderzoeken, is door de doekjes te onderzoeken die worden gebruikt voor contact met de huid. Het vierveldsproces werd uitgevoerd met behulp van vier in de handel verkrijgbare desinfectiedoekjes, namelijk de studie van de antibacteriële middelen van deze doekjes met een incubatiemediumdoekje en een referentiedoek voor schoon oppervlak. Voor dit experiment werden dezelfde virussen gekozen als surrogaat voor humane norvirussen, adenovirussen (AdV), humaan norovirus type 5 en polyomavirus SV40 (SV40).

Er werd een teststrip gemaakt die een concentratie van elk middel bevat. Deze teststrips werden vervolgens toegevoegd aan testmonsters van elk doekje in een enkele batch.

Er zijn proeven gedaan met twee verschillende soorten wijn. Bij de eerste test werden een aantal middelgrote en verse menselijke provirussen op het doekje geplaatst. Bij de tweede test werden dezelfde testmonsters op het referentiedoekje voor schoon oppervlak geplaatst. Na 24 uur werden de testmonsters uit de monsterbak verwijderd, gewassen en gedroogd. Na grondig onderzoek werden de resten van deze twee middelgrote norvirussen gevonden. Het residu werd verwijderd door het monster grondig te wassen met chloorhexidine en leidingwater. Alle tests werden herhaald op een derde testmonster met hetzelfde resultaat.

De overige uitgevoerde tests waren op de aanwezigheid van desinfecterende middelen in deze producten. Bij één test werd het testmonster enkele uren op een droog testoppervlak geplaatst. De volgende dag werd hetzelfde testmonster opnieuw op een droog testoppervlak geplaatst, maar nu met een teststrip erop.

Bij een andere test werd een groot aantal testmonsters, meer dan driehonderd gram, op het doekje geplaatst. Er zijn een aantal tests uitgevoerd op het doekje. Na nog eens 24 uur werden de doekjes gewassen en gedroogd. Op dit punt werd de hoeveelheid virus die op het testdoekje werd aangetroffen, vergeleken met de hoeveelheid virus die aanwezig was op het referentiedoekje op het schone oppervlak.

Nadat alle bovenstaande tests waren voltooid, werden de monstermonsters een maand bij kamertemperatuur bewaard om te bepalen of er nog virusresten waren achtergebleven nadat de monsters waren getest. Eventuele sporen van het virus die na een maand op het monster achterbleven, werden als veilig voor gebruik beschouwd. het algemeen gebruik en het monster werden dienovereenkomstig afgevoerd.

Klik hier voor meer informatie billendoekjestest

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %