Breaking News

Italiaanse pasta

Hoe maak je thuis pasta?

0 0

Als je Italiaanse pasta bestelt, bestel je echt een voorliefde voor Italië en de pastagerechten uit dat land.

Tijdens de pastaproductie in Italië is de werksfeer over het algemeen een erg gelukkige en leuke plek om te zijn. In fabrieken krijgen arbeiders een behoorlijk loon en zijn ze trots op wat ze doen. De Italiaanse liefde voor eten wordt weerspiegeld in hun toewijding om pastagerechten te maken die absoluut heerlijk smaken. Als de Italianen er niet waren geweest, zouden de meeste Amerikanen waarschijnlijk niet zo’n goede pasta eten! Het is echt opmerkelijk aan Italiaans eten.

Je vraagt je misschien af hoe pasta werd gemaakt in een land waar de meerderheid van de mensen geen pastamachines heeft of ooit eerder pasta heeft gekookt. Mensen dachten lang dat Italiaanse pasta gewoon een soort soep was. Naarmate de tijd verstreek en de Italiaanse keuken bekender werd, was de volgende stap het creëren van de speciale pastagerechten die we tegenwoordig kennen en waarderen. Tegenwoordig wordt pasta in Italië zo gewaardeerd dat elke Italiaan gemiddeld per hoofd van de bevolking meer dan zestig kilo pasta per jaar consumeert, wat zeker veel meer is dan de productie van durumtarwe per hoofd van de bevolking in Italië. Hierdoor moet Italië constant grote hoeveelheden van de lage kwaliteit tarwe importeren die meestal voor de Italiaanse pasta wordt gebruikt.

Tegenwoordig wordt de meeste Italiaanse pasta gemaakt van spaghetti of linguine. Spaghetti gebruikt korte noedels, terwijl linguine lange noedels gebruikt. Oorspronkelijk werd spaghetti gemaakt van harde tarwe, maar tegenwoordig gebruiken de meeste Italiaanse koks beide soorten noedels. Om authentieke Italiaanse pasta te maken, wordt deze altijd gemaakt met verse noedels.

Italian Pasta heeft eigenlijk twee verschillende recepten die uitsluitend afhangen van het soort noedels dat wordt gebruikt en de smaak van de tomaten.

Ten eerste is er de klassieke Milanese die een rode saus op basis van tomaten gebruikt, genaamd fettuccine alla Milanese. Vervolgens is er de meer populaire Vermicelli die romiger en minder levendig van kleur is. Beide gebruiken uien, knoflook en kruiden om hun smaak te versterken. Meestal bevat een Italiaans pastarecept een verscheidenheid aan vlees, groenten, kaas en andere ingrediënten. Tegenwoordig kunnen spaghettirecepten bijvoorbeeld ook worst, eiernoedels, courgette-noedels en andere groenten bevatten.

Voor een echte Italiaanse pastagerecht heb je tomaten, verse basilicum, olijfolie, oregano, spek en andere Italiaanse smaakmakers nodig. Voor de pasta zelf kunt u het beste harde tarwe gebruiken, omdat deze langer houdbaar is dan andere soorten tarwe. Ten slotte is pasta die rechtstreeks uit Italië komt het beste en je kunt een authentiek Italiaans pastagerecht altijd herkennen aan zijn unieke smaak. De smaken zijn meer geconcentreerd en rijker doordat het is gemaakt met verse ingrediënten uit de grond rond de Italiaanse regio waar het gerecht vandaan komt.

Door deze eenvoudige richtlijnen te volgen, kunt u goed smakende pastagerechten bereiden. Door de meest verse ingrediënten te kiezen en ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat u een heerlijk gerecht creëert waar u jarenlang van kunt genieten. Het zal je misschien verbazen dat veel Italiaanse pastarecepten alleen Italiaanse pasta gebruiken bij het koken voor een groot gezin, omdat het wordt bereid in een hele grote pan die gevuld is met water en lang genoeg mag koken om de pasta perfect te koken. Dit bespaart u veel tijd bij het maken van uw favoriete pastagerechten!

Neem een ​​kijkje op deze website: Novus Ventus International

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %